Open Site Navigation

The Hub Hornby

About the Project

The Hub Hornby is the only shopping centre to receive Enviro-Mark Gold accreditation for its environmental initiatives, focused on electrical energy, waste and resource minimisation.

Work began in March 2013 on the first stage of this redevelopment project and was part of a three-stage regeneration project by Shopping Centre Investments Ltd.
Shopping Centre Investments Ltd
Client
December 2016
Completed
Christchurch
Location
The Hub Hornby

The initial work included a 6,000m², two-level structure for Farmers Department Store, including a 40 space, second level car park accessed by a ramp. Next on the programme of works was relocating the road around the mall to provide the space requirement for the new Farmers Department Store and car park building. The final stages of works included demolition and integration of new retail spaces within the operating mall, with a new food court being a key component in these works.

The Hub Hornby

The Hub Hornby

The Hub Hornby

All rights reserved by Leighs Construction © 2022
This is a Pop That site

We’re a New Zealand owned and operated building company.