Smales Farm, The B:HIVE

Regarded as New Zealand’s most future focused building, Smales Farm, The B:HIVE on the North Shore provides 11,000m2 of flexible working spaces, and incorporates the lastest thinking around workplace and urban design. Each of the five levels is divided into two areas: Dedicated and Shared, with Shared providing spaces for breakout, collaboration, meetings, kitchen, and social spaces.

Designed to focus on people’s wellbeing, a vertical atrium allows natural light into all floors, with the spiral, vibrant orange staircase that winds its way up through the atrium making a dramatic statement. 

Enquire now
 

Key project facts and awards

Client: Smales Farm Management
Completion: January 2018

Key project facts and awards

Client: Smales Farm Management
Completion: January 2018